Essentiƫle Vetzuren

Nigella Oil Superior ( Nigella Sativa- Zwarte komijnolie)

Biologische gezondheid vanuit de oudheid

Drieduizend jaar geleden wisten de lijfartsen van de Egyptische farao’s reeds de krachten in de natuur naar waarde te schatten. Eén van hun algemene middelen was zwarte komijnolie (nigella sativa olie). Zo heeft men in het graf van de beroemde farao Toetanchamon een flesje van deze olie aangetroffen. Ook de Egyptische koningin Nefertete wist dat zwarte komijnolie bijzonder prettig was voor de huid. De olie zou een van haar geheime middeltjes zijn geweest voor schoonheid en vitaliteit.

De pas geoogste zwarte komijnzaadjes zijn licht kruidig en ruiken bij het fijnwrijven naar aardbeien. Zij worden meteen na de oogst koud geperst. Zij bevatten enerzijds vette oliën (ongeveer 35%) met gezonde bestanddelen als linolzuur en oliezuur, verbindingen die bijdragen aan het behoud van een gezonde cholesterolspiegel. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 10 g linolzuur. Maar ook andere stoffen in Nigella sativa zaden kunnen een gunstige invloed op onze gezondheid hebben. In India gebruikt men de vette zaadolie als spijsolie en beweert men dat deze olie een gunstige invloed heeft op het welzijn na het eten van een maaltijd, omdat het past in een cholesterolarme voeding.

Wat maakt Nigella Oil Superior van Nataos zo uniek?
Nigella Oil Superior van Nataos wordt via een speciale methode koud geperst en aangeboden in een glazen fles van 250 ml. Dankzij deze methode wordt de olie optimaal beschermd tegen oxidatie en behoudt ze al haar nutritionele waarden. Nigella Oil Superior is van biologische oorsprong en een zeer fijne, koudgeperste zwarte komijnolie.

Aanbevolen dosis:
Neem 1 tot 2 koffielepels per dag (5 tot 10 ml) bij de maaltijd.

Inhoud:
Nigella Oil Superior wordt aangeboden in een glazen fles van 250 ml.

Samenstelling:
_______________________________________________________________________

Ingrediënten:
Koudgeperste, biologische zwarte komijnolie (Nigella Sativa L.).
 
Voedingswaarde Per 100 ml Per 10 ml
Energie 3404 kJ ( 828 kcal) 340 kJ ( 83 kcal)
Vetten 92 g 9,2 g
Waarvan verzadigde vetten 15 g 1,5 g
Koolhydraten 0 g 0 g
Waarvan Suikers      0 g 0 g
Eiwitten 0 g 0 g
Zout 0 g 0 g
Linolzuur (Omega-6) 57,90 g 5,79 g
Oliezuur (Omega-9) 22,33 g 2,23 g
Palmitinezuur 12,64 1,26 g

 
 
 

Producten Ojibwa De Roeck

Ojibwa De Roeck
Ojibwa/De Roeck is ontstaan uit het ideaal om op een natuurlijke wijze de gezondheid te behouden en onderscheidt zich van andere firma’s door het aanbieden van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke producten, bereid volgens unieke hoogwaardige productiemethodes.

Onze expertise
Zo is Ojibwa/De Roeck vooral gekend als expert in functionele natuurproducten omdat we jarenlange ervaring hebben op het gebied van essentiële vetzuren, probiotica en liquide orthomoleculaire voedingssupplementen.

Geen compromis voor gezondheid
Geen compromissen voor de gezondheid, daar houden we van! Wij bieden u graag de meest exclusieve producten van natuurlijk vitale nutriënten aan. Daarom gebruiken we alleen de allerbeste grondstoffen van over heel de wereld. Innovatieve topkwaliteit met de grootste zuiverheid voor doeltreffende voedingssupplementen met de hoogste bio beschikbaarheid voor het lichaam.

Vanzelfsprekend milieubewust
We besteden milieubewust veel aandacht aan onze ingrediënten, productieprocessen en verpakking, waarbij we inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de voedingswetenschappen. Door deze uitzonderlijke aandacht besteed aan de productieprocessen en bewaar- omstandigheden garandeert Ojibwa/De Roeck dat alle aangeboden natuurlijke producten van een uitmuntende kwaliteit zijn.
 
 
 
 
 
 
 


Wenst u onze producten aan te bieden aan uw klanten?
Neem dan gerust even contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!
Contact Info

Bootdijkstraat 68, 9220 Moerzeke

Tel. : +32 52 48 43 00
Fax : +32 52 47 22 32

Email: info@ojibwa.be
Web: www.ojibwa.be

 
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

E-mail :