Boeken

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden

Als er een niet-toxische kruidenthee bestaat waarmee duizenden mensen van kanker zijn genezen, waarom weten we dat dan niet?

Op zoek naar het antwoord op die vraag, onderzocht freelance journalist Paula Bakhuis het reeds 100 jaar oude verhaal achter het bijzondere kruidenmengsel van de Ojibwa-indianen. Ervaringen met de kruidenthee wijzen erop, dat deze een geneeskrachtige werking heeft die menig arts versteld doet staan. De resultaten variëren van beter slapen en meer energie tot spectaculaire genezingen van tumoren.

Deze werking is nu ook op vele punten wetenschappelijk aangetoond. Zo blijkt de thee onder meer: een sterke anti-oxidant; een krachtige stimulans voor het immuunsysteem; de bijwerkingen van chemotherapie en bestraling te verminderen; bij te dragen aan een betere slaap en meer energie; pijn te verlichten.

In Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden zijn voor het eerst alle feiten over de ontgiftende thee helder in beeld gebracht, waar mogelijk wetenschappelijk ondersteund. Het boek bevat tips over gezonde voeding, voedingssupplementen en overige kruiden die aan genezing kunnen bijdragen.
Eigenlijk zou iedereen, ziek of gezond, het verhaal achter de indiaanse kruidenthee moeten kennen. Want je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.

Auteur: Paula Bakhuis
ISBN: 978-90-803948-1-0
Pagina's: 260
Uitgever: Parole Publishing
Uitvoering: Met zachte kaft
 
 
 

Producten Ojibwa De Roeck

Ojibwa De Roeck
Ojibwa/De Roeck is ontstaan uit het ideaal om op een natuurlijke wijze de gezondheid te behouden en onderscheidt zich van andere firma’s door het aanbieden van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke producten, bereid volgens unieke hoogwaardige productiemethodes.

Onze expertise
Zo is Ojibwa/De Roeck vooral gekend als expert in functionele natuurproducten omdat we jarenlange ervaring hebben op het gebied van essentiële vetzuren, probiotica en liquide orthomoleculaire voedingssupplementen.

Geen compromis voor gezondheid
Geen compromissen voor de gezondheid, daar houden we van! Wij bieden u graag de meest exclusieve producten van natuurlijk vitale nutriënten aan. Daarom gebruiken we alleen de allerbeste grondstoffen van over heel de wereld. Innovatieve topkwaliteit met de grootste zuiverheid voor doeltreffende voedingssupplementen met de hoogste bio beschikbaarheid voor het lichaam.

Vanzelfsprekend milieubewust
We besteden milieubewust veel aandacht aan onze ingrediënten, productieprocessen en verpakking, waarbij we inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de voedingswetenschappen. Door deze uitzonderlijke aandacht besteed aan de productieprocessen en bewaar- omstandigheden garandeert Ojibwa/De Roeck dat alle aangeboden natuurlijke producten van een uitmuntende kwaliteit zijn.
 
 
 
 
 
 
 


Wenst u onze producten aan te bieden aan uw klanten?
Neem dan gerust even contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!
Contact Info

Bootdijkstraat 68, 9220 Moerzeke

Tel. : +32 52 48 43 00
Fax : +32 52 47 22 32

Email: info@ojibwa.be
Web: www.ojibwa.be

 
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

E-mail :