Q-Link

New Qlink Pebble Silver

Qlink beschermt tegen negatieve invloeden en stress, verzorgt je conditie en verhoogt je prestaties, zowel thuis, tijdens je vrije tijd als op het werk

QLink‚ een spitsvondige hanger die rondde hals wordt gedragen, biedt het lichaam weerstand tegen elektromagnetische straling afkomstig van GSM-masten, computerkabels,TV, verkeersradars of microgolfoven. Geen overbodige luxe in een wereld waar de straling ons om de oren ‘vliegt'. Die steeds toenemende elektromagnetische straling wordt zeer sterk onderschat. Ze verzwakt onze algemene gezondheid (stress en slapeloosheid) en ons welzijn (klachten zoals hoofdpijn).

Klein maar ingenieus! 

De QLink®-hanger is voorzien van een hoogtechnologisch schild dat werkt volgens de ‘Sympathetic Resonance Technology™‘ (SRT™). 

De SRT™-technologie is een wetenschappelijk hoogstandje en dient als versterker van het menselijk bioveld. Iedereen bezit zo'n uniek energieveld. Dit energieveld is een verzameling van elektrische trillingen afkomstig uit het lichaam. Het doet dienst als buffer naar de buitenwereld toe en houdt alle lichaamsprocessen in evenwicht. Een storing in je bioveld maakt je onrustig en leidt tot ondermaatse prestaties. Het dragen van de QLink® versterkt je eigen energieveld (bioveld) zodat je beter beschermd bent tegen de gevolgen van negatieve stress en electromagnetische straling. 

Kleine hanger bezorgt topprestaties

Dat deze electromagnetische straling niet alleen onze algemene gezondheid ondermijnt, maar ook onze sportieve, fysieke en mentale prestaties negatief beïnvloedt, mag bij deze duidelijke zijn.

Door het dragen van een QLink kom je terug in een ontspannen staat van concentratie. 

Verhoogde weerstand tegen stress 

In een onafhankelijke studie, uitgevoerd door Dr. Tykeeta Reye onder leiding van Dr. Michael Kundi (Universiteit van Wenen), werd de weerstand tegen stress mét en zonder de QLink® gemeten bij verschillende testpersonen. Het onderzoeksrapport toont aan dat, door het dragen van de QLink®, de weerstand tegen stress reeds na enkele minuten met ongeveer 30% is toegenomen. Het aantal acupuntuurplaatsen op het lichaam met een optimale weerbaarheid tegen stress is gestegen met 292%!

Een gunstige invloed op het bloedbeeld 

Wetenschappelijke rapporten tonen aan dat stress de kwaliteit van het bloedbeeld bepaalt. QLink® verhoogt de weerstand van bloedcellen tegen stress en verbetert het totale bloedbeeld. Dit wordt duidelijk angetoond in twee verschillende studies uitgevoerd door microbioloog Robert Young. Dr. Robert Young stelt het als volgt: “gebaseerd op mijn wetenschappelijke kennis zal iedereen bij wie de kwaliteit van het bloedbeeld is toegenomen beter presteren”. 
Bloedcellen zijn gevoelig voor stress. Na het dragen van de QLink® gedurende slechts 72 uur was de weerstand van de bloedcellen duidelijk verhoogd.

De conclusies van deze goed onderbouwde studies bevestigen de ervaringen van QLink® gebruikers: verhoogde weerstand tegen zowel fysische, mentale als emotionele stress. 

Draag de QLink®-hanger 

en ervaar de volgende voordelen:

Verhoogde levensenergie en uithoudingsvermogen
Vrij van stress
Verbeterd concentratievermogen
Uitgerust ontwaken
Minder last van de negatieve effecten van GSM's, 
computers en andere elektronische apparatuur

Deze hanger bezit dezelfde eigenschappen en gunstige invloeden als de QLink® White, Black & Titanium. De QLink® Pebble Silver is vervaardigd uit 14 gram Sterling zilver en kan zowel met het afstemschild als met de zilveren kant naar buiten gekeerd gedragen worden. 3 cm in diameter en 0.35 cm dik. De QLink® Pebble is voorzien van een Italiaanse, sterling zilvere halsketting.Deze is heeft een gepolijste afwerking.

 
 
 

Producten Ojibwa De Roeck

Ojibwa De Roeck
Ojibwa/De Roeck is ontstaan uit het ideaal om op een natuurlijke wijze de gezondheid te behouden en onderscheidt zich van andere firma’s door het aanbieden van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke producten, bereid volgens unieke hoogwaardige productiemethodes.

Onze expertise
Zo is Ojibwa/De Roeck vooral gekend als expert in functionele natuurproducten omdat we jarenlange ervaring hebben op het gebied van essentiële vetzuren, probiotica en liquide orthomoleculaire voedingssupplementen.

Geen compromis voor gezondheid
Geen compromissen voor de gezondheid, daar houden we van! Wij bieden u graag de meest exclusieve producten van natuurlijk vitale nutriënten aan. Daarom gebruiken we alleen de allerbeste grondstoffen van over heel de wereld. Innovatieve topkwaliteit met de grootste zuiverheid voor doeltreffende voedingssupplementen met de hoogste bio beschikbaarheid voor het lichaam.

Vanzelfsprekend milieubewust
We besteden milieubewust veel aandacht aan onze ingrediënten, productieprocessen en verpakking, waarbij we inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de voedingswetenschappen. Door deze uitzonderlijke aandacht besteed aan de productieprocessen en bewaar- omstandigheden garandeert Ojibwa/De Roeck dat alle aangeboden natuurlijke producten van een uitmuntende kwaliteit zijn.
 
 
 
 
 
 
 


Wenst u onze producten aan te bieden aan uw klanten?
Neem dan gerust even contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!
Contact Info

Bootdijkstraat 68, 9220 Moerzeke

Tel. : +32 52 48 43 00
Fax : +32 52 47 22 32

Email: info@ojibwa.be
Web: www.ojibwa.be

 
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

E-mail :