Nataos Key Nutrition

MSM Pure

Een natuurlijke ondersteuning voor zwavelhoudende aminozuren

MSM, methyl sulfonyl methaan of dimethyl sulfon (met als chemische structuur (CH3)+2 SO-2) is een minder bekend nutriënt dat nochtans zeer relevant is voor ons lichaam. MSM is aanwezig in vers fruit, verse groenten (uien, look, asperges, kolen, broccoli en spruiten), melk, koffie en thee.

Dat is goed, maar…onze voeding wordt veel bewerkt (wassen, koken, stomen) waardoor MSM in de voeding verloren kan gaan. Hierdoor kan een extra aanvulling van zwavelverbindingen in de vorm van MSM nuttig zijn.

Het in dit product gebruikte MSM is een plantaardige zwavelverbinding. Hoewel MSM het element zwavel bevat (tot 34%), mag het niet worden verward met zwavel zelf of anorganische sulfiden, sulfieten en sulfaten waaraan vele personen allergisch zijn.

MSM maakt deel uit van de natuurlijke structuur van vele eiwitten in het lichaam. Zwavel is bijvoorbeeld nodig om de bouw van zwavelbevattende aminozuren zoals methionine, cysteïne en taurine te verstevigen. Deze aminozuren zijn op zich de bouwstenen van eiwitten en spelen op vele plaatsen in ons lichaam een belangrijke rol.

Waarom MSM Pure van Nataos?
MSM Pure is een voedingssupplement op basis van een bijzondere vorm van MSM.
• 1000 mg pure MSM in makkelijk inneembare vegetarische capsules, zonder onnodige vulstoffen zoals bij tabletten.

Aanbevolen dosis:

Neem 2 capsules één tot twee maal per dag bij de maaltijd of zoals aanbevolen.

Inhoud:
MSM Pure wordt aangeboden in verpakkingen met 90 vegetarische capsules van 1000 mg.


Samenstelling:

MSM Pure bevat per vegetarische capsule:
_________________________________________________
MSM (Methylsulfonylmethaan)         1000 mg
_________________________________________________
Ingrediënten:
MSM (Methylsulfonylmethaan),
HPMC (Vegetarische capsule),
silicium dioxide (anti-klontermiddel)
_________________________________________________

 
 
 

Producten Ojibwa De Roeck

Ojibwa De Roeck
Ojibwa/De Roeck is ontstaan uit het ideaal om op een natuurlijke wijze de gezondheid te behouden en onderscheidt zich van andere firma’s door het aanbieden van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke producten, bereid volgens unieke hoogwaardige productiemethodes.

Onze expertise
Zo is Ojibwa/De Roeck vooral gekend als expert in functionele natuurproducten omdat we jarenlange ervaring hebben op het gebied van essentiële vetzuren, probiotica en liquide orthomoleculaire voedingssupplementen.

Geen compromis voor gezondheid
Geen compromissen voor de gezondheid, daar houden we van! Wij bieden u graag de meest exclusieve producten van natuurlijk vitale nutriënten aan. Daarom gebruiken we alleen de allerbeste grondstoffen van over heel de wereld. Innovatieve topkwaliteit met de grootste zuiverheid voor doeltreffende voedingssupplementen met de hoogste bio beschikbaarheid voor het lichaam.

Vanzelfsprekend milieubewust
We besteden milieubewust veel aandacht aan onze ingrediënten, productieprocessen en verpakking, waarbij we inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de voedingswetenschappen. Door deze uitzonderlijke aandacht besteed aan de productieprocessen en bewaar- omstandigheden garandeert Ojibwa/De Roeck dat alle aangeboden natuurlijke producten van een uitmuntende kwaliteit zijn.
 
 
 
 
 
 
 


Wenst u onze producten aan te bieden aan uw klanten?
Neem dan gerust even contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!
Contact Info

Bootdijkstraat 68, 9220 Moerzeke

Tel. : +32 52 48 43 00
Fax : +32 52 47 22 32

Email: info@ojibwa.be
Web: www.ojibwa.be

 
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

E-mail :