Nataos Key Nutrition

Rosa Fruit Crystals

Dit rozebottelextract is een bron van vitamine C* en B1
*Uitstekend te gebruiken als hoogwaardige antioxidant


Vrije radicalen kunnen een ongunstige invloed hebben op het behoud van gezonde cellen. Vrije radicalen zijn chemisch reactieve moleculen die gewoonweg in ons lichaam kunnen ontstaan. Ook omgevingsfactoren zoals vervuilde lucht kan bijdragen aan de vorming van vrije radicalen. Ons lichaam kan zich tegen een kleine hoeveelheid vrije radicalen prima beschermen, maar grote hoeveelheden kunnen ongunstig zijn voor de celwand en de erfelijke informatie in onze cellen. Ons lichaam kan dus soms behoefte hebben aan additionele antioxidanten om zich tegen deze vrije radicalen te weren.

Waarom Rosa Fruit Crystals van Nataos?

‘Rosa Fruit Crystals’ is een unieke antioxidant en wordt gemaakt uit de bottelvruchten van wilde rozen (Rosa canina L.). Het 100% plantaardig poeder is een bron van de stof SOD. SOD (Super Oxyde Dismutase) is een enzym dat zeer zeldzaam is maar ontzettend belangrijk werk levert voor het menselijk lichaam. Het is bovendien voor maar liefst 82% opneembaar door het lichaam.

Daarnaast bevat Rosa Fruit Crystals van nature vitaminen zoals vitamine C* en B1. Deze micronutriënten dragen bij aan de bescherming van cellen tegen antioxidatieve stress* en tot een normaal energieleverend metabolisme. In ‘Rosa Fruit Crystals’ vindt men ook phytonutriënten zoals bètacaroteen, lycopeen, polyfenolen en mineralen zoals selenium, mangaan, koper en zink.


Aanbevolen gebruik:

1 maatschepje (10 gram) per dag. Oplossen in 300 ml water, fruitsap of thee. Rosa Fruit Crystals hebben een licht zoete en aangename smaak.

Inhoud:
Rosa Fruit Crystals wordt verpakt in een handige hersluitbare pot van 350 gram. In de pot zit een maatschepje waarmee u nauwkeurig kunt doseren.

Samenstelling:
_____________________________________________________________________

Ingrediënten:
Bottelvruchtenpoeder van wilde rozen (Rosa canina L.), Stevia rebaudiana.
______________________________________________________________________________
VOEDINGSWAARDE Per 100 G Per 10 G
Energie 162 kJ (38,76kcal) 16,2 kJ (3,87kcal)
Vetten 0,05 g 0,005 g
Vetten waarvan verzadigde 0 g 0 g
Koolhydraten 9,35g 0 ,935 g
Waarvan Suikers 0,91 g 0,091 g
Eiwitten 1,58 g 0,158 g
Zout 0 g 0 g
Vitamine C* 223,10 mg 22,31 mg (27,89 % RI*)
Vitamine B1 30 μg 3 μg (273% RI*)
 *Referentie-innames
______________________________________________________________________________
 
 

Producten Ojibwa De Roeck

Ojibwa De Roeck
Ojibwa/De Roeck is ontstaan uit het ideaal om op een natuurlijke wijze de gezondheid te behouden en onderscheidt zich van andere firma’s door het aanbieden van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke producten, bereid volgens unieke hoogwaardige productiemethodes.

Onze expertise
Zo is Ojibwa/De Roeck vooral gekend als expert in functionele natuurproducten omdat we jarenlange ervaring hebben op het gebied van essentiële vetzuren, probiotica en liquide orthomoleculaire voedingssupplementen.

Geen compromis voor gezondheid
Geen compromissen voor de gezondheid, daar houden we van! Wij bieden u graag de meest exclusieve producten van natuurlijk vitale nutriënten aan. Daarom gebruiken we alleen de allerbeste grondstoffen van over heel de wereld. Innovatieve topkwaliteit met de grootste zuiverheid voor doeltreffende voedingssupplementen met de hoogste bio beschikbaarheid voor het lichaam.

Vanzelfsprekend milieubewust
We besteden milieubewust veel aandacht aan onze ingrediënten, productieprocessen en verpakking, waarbij we inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de voedingswetenschappen. Door deze uitzonderlijke aandacht besteed aan de productieprocessen en bewaar- omstandigheden garandeert Ojibwa/De Roeck dat alle aangeboden natuurlijke producten van een uitmuntende kwaliteit zijn.
 
 
 
 
 
 
 


Wenst u onze producten aan te bieden aan uw klanten?
Neem dan gerust even contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!
Contact Info

Bootdijkstraat 68, 9220 Moerzeke

Tel. : +32 52 48 43 00
Fax : +32 52 47 22 32

Email: info@ojibwa.be
Web: www.ojibwa.be

 
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

E-mail :