Nataos Key Nutrition

O-7 Superior

Omega-7 vetzuren van nature met vitamine A en verrijkt met biotine*

Biotine en vitamine A dragen bij tot de instandhouding van normale slijmvliezen en een gezonde huid.

De meesten onder ons kennen de essentiële vetzuren Omega-3 en Omega-6 evenals het niet essentiële Omega-9 vetzuur. Een andere groep niet-essentiële vetzuren staat bekend als Omega-7. Het vetzuur Omega-7 behoort tot de enkelvoudig onverzadigde vetzuren. De duindoorn (Hippophae rhamnoides) is een plant die groeit zowel in de woestijn als langs de kustlijn, van West-Europa naar Mongolië. De bessen zijn een geweldige bron van vitamine C, met wel 15 keer meer vitamine C dan in sinaasappels. Duindoornbessen bevatten ook in hoofdzaak een grote hoeveelheid omega-7 vetzuren.

Waarom O-7 Superior van Nataos?

Nataos O-7 Superior van duindoorn heeft een hoog gehalte aan Omega-7. O-7 Superior bevat ook vitamine E en biotine, essentiële voedingsstoffen die bijdragen tot de instandhouding van normale slijmvliezen en een gezonde huid. Biotine is daarnaast ook van belang voor het haar en vitamine A draagt bij tot de instandhouding van een gezond gezichtsvermogen. De olie uit de bessen bevat een volledig spectrum vitamine E, zowel tocoferolen als tocotriënolen, nutriënten waarvan is bewezen dat zij een belangrijke rol spelen bij de bescherming van de lichaamscellen tegen oxidatieve stress.

O-7 Superior bevat koudgeperste, non GMO duindoornolie, bekomen door middel van CO2 extractie, waardoor de hoge kwaliteit wordt behouden. Ter ondersteuning van de gezondheid raden wij 2 gelcapsules van 1370 mg koudgeperste duindoornolie (Hippophae rhamnoides L.) en 0,224 mg Biotine aan per dag.

Gebruiksaanwijzing:

Neem 2 à 4 capsules daags.

Inhoud:
O-7 Superior is verkrijgbaar in een verpakking van 60 of 120 gelcapsules.

Samenstelling:
O-7 Superior bevat per 4 capsules:
________________________________________________________________________
Koudgeperste Duindoornolie (Hippophae rhamnoides L.) 2740 MG
________________________________________________________________________
Biotine                                                                   448 μg (896% RI*)
________________________________________________________________________
Ingredienten:
(Hippophae rhamnoides L.) Koudgeperste Duindoornolie,
Capsule (HPMC ), Biotine1 .
_________________________________________________________________________
*Referentie-innames
_________________________________________________________________________


 
 
 

Producten Ojibwa De Roeck

Ojibwa De Roeck
Ojibwa/De Roeck is ontstaan uit het ideaal om op een natuurlijke wijze de gezondheid te behouden en onderscheidt zich van andere firma’s door het aanbieden van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke producten, bereid volgens unieke hoogwaardige productiemethodes.

Onze expertise
Zo is Ojibwa/De Roeck vooral gekend als expert in functionele natuurproducten omdat we jarenlange ervaring hebben op het gebied van essentiële vetzuren, probiotica en liquide orthomoleculaire voedingssupplementen.

Geen compromis voor gezondheid
Geen compromissen voor de gezondheid, daar houden we van! Wij bieden u graag de meest exclusieve producten van natuurlijk vitale nutriënten aan. Daarom gebruiken we alleen de allerbeste grondstoffen van over heel de wereld. Innovatieve topkwaliteit met de grootste zuiverheid voor doeltreffende voedingssupplementen met de hoogste bio beschikbaarheid voor het lichaam.

Vanzelfsprekend milieubewust
We besteden milieubewust veel aandacht aan onze ingrediënten, productieprocessen en verpakking, waarbij we inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de voedingswetenschappen. Door deze uitzonderlijke aandacht besteed aan de productieprocessen en bewaar- omstandigheden garandeert Ojibwa/De Roeck dat alle aangeboden natuurlijke producten van een uitmuntende kwaliteit zijn.
 
 
 
 
 
 
 


Wenst u onze producten aan te bieden aan uw klanten?
Neem dan gerust even contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!
Contact Info

Bootdijkstraat 68, 9220 Moerzeke

Tel. : +32 52 48 43 00
Fax : +32 52 47 22 32

Email: info@ojibwa.be
Web: www.ojibwa.be

 
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

E-mail :