FMD

Flora Vegetal Silica

Een uniek heermoes extract als bron van plantaardig silicium

Calcium speelt een belangrijke rol in de opbouw van de beenderen en de spieren en het draagt bij aan vele vitale functies van ons menselijk lichaam. Met het ouder worden of wanneer vrouwen in de overgang geraken, kan extra calcium nuttig zijn voor het behoud van sterke botten.
Nochtans volstaat het niet om enkel calcium aanwezig in de voeding, op te nemen. Onderzoek heeft aangetoond dat ook andere nutriënten nuttig kunnen zijn om een gezond beenderstelsel te behouden.

Heermoes1 extract is zo’n nutriënt dat op basis van plantaardig silicium samen werkt met andere verbindingen om in het lichaam zogenaamde silicaten te vormen, stoffen die van belang zijn voor sterk en soepel bindweefsel. Gezien bindweefsel voorkomt in haar, nagels, tanden, beenderen, huid, spieren en kraakbeen, is de consumptie van heermoes goed om o.a. de vorm en stevigheid van relevante lichaamsweefsels te behouden.

Het is niet verstandig om gewoon gedroogd poeder van de volledige heermoes plant te gebruiken als plantaardige siliciumbron. Heermoes bevat namelijk het enzym thiaminase, dat vitamine B1 in het lichaam afbreekt. Daarom gebruiken we voor Vegetal Silica een speciale waterige extractiemethode (ontwikkeld door Kervran) die er voor zorgt dat thiaminase niet meer voorkomt in het eindproduct.

Waarom Vegetal Silica?

Vegetal Silica is speciaal ontwikkeld om de inwendige gezondheid van bindweefsel en daarvan afgeleide weefsels te ondersteunen. Het is gemaakt uit een speciaal extract van heermoes en bevat natuurlijk, plantaardig silica, een vorm van silicium dat bijzonder goed door het menselijk lichaam kan worden opgenomen en verwerkt. Een gedroogd waterig heermoesextract volgens de extractiemethode van Kervran. 


Aanbevolen dosis:
Neem 1 tot 3 capsules per dag bij de maaltijd.

Inhoud:
De vegetarische capsules worden aangeboden in donkerbruine glazen flesjes van 90 capsules.

Samenstelling:
Vegetal Silica bevat per vegetarische capsule de volgende ingrediënten:
__________________________________________________________________________________________________________
Heermoesextract (Equisetum arvense) 410 mg, in makkelijk inneembare vegetarische capsules (Hypromellose), microkristallijne cellulose (vulstof), magnesium stearaat (smeermiddel).
 
VOEDINGSWAARDE 100 g per 3 V-caps
Energie 1194 kJ /
(285kcal)
21,42kJ (5,11kcal)
Vetten 1 g 0,02 g
Vetten waarvan verzadigde 0,5 g 0,001 g
Koolhydraten 61,7 g 1,11 g
Waarvan Suikers 11,2 g 0,20 g
Eiwitten 7,4 g 0,13 g
Zout 0,263 g 0,001 g
Silicium1-Silicaten 1,67 g 30 mg

____________________________________________________________________________________________________________

 
 

Producten Ojibwa De Roeck

Ojibwa De Roeck
Ojibwa/De Roeck is ontstaan uit het ideaal om op een natuurlijke wijze de gezondheid te behouden en onderscheidt zich van andere firma’s door het aanbieden van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke producten, bereid volgens unieke hoogwaardige productiemethodes.

Onze expertise
Zo is Ojibwa/De Roeck vooral gekend als expert in functionele natuurproducten omdat we jarenlange ervaring hebben op het gebied van essentiële vetzuren, probiotica en liquide orthomoleculaire voedingssupplementen.

Geen compromis voor gezondheid
Geen compromissen voor de gezondheid, daar houden we van! Wij bieden u graag de meest exclusieve producten van natuurlijk vitale nutriënten aan. Daarom gebruiken we alleen de allerbeste grondstoffen van over heel de wereld. Innovatieve topkwaliteit met de grootste zuiverheid voor doeltreffende voedingssupplementen met de hoogste bio beschikbaarheid voor het lichaam.

Vanzelfsprekend milieubewust
We besteden milieubewust veel aandacht aan onze ingrediënten, productieprocessen en verpakking, waarbij we inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de voedingswetenschappen. Door deze uitzonderlijke aandacht besteed aan de productieprocessen en bewaar- omstandigheden garandeert Ojibwa/De Roeck dat alle aangeboden natuurlijke producten van een uitmuntende kwaliteit zijn.
 
 
 
 
 
 
 


Wenst u onze producten aan te bieden aan uw klanten?
Neem dan gerust even contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!
Contact Info

Bootdijkstraat 68, 9220 Moerzeke

Tel. : +32 52 48 43 00
Fax : +32 52 47 22 32

Email: info@ojibwa.be
Web: www.ojibwa.be

 
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

E-mail :