Posome

Cura-posome

Een uniek complex van kurkuma en proteolytische enzymen
Bevat o.a. kurkuma1 fytosoom, proteolytische enzymen, bioflavonoïden, magnesium en vitamine B62

  • Draagt bij het behoud van soepele gewrichten1
  • Van belang voor een normaal metabolisme van eiwitten2
  • Ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem2

Cura-posome
is
een bijzondere combinatie van kurkuma1 fytosoom, proteolytische enzymen, bioflavonoïden , magnesium en vitamine B62. Omwille van zijn speciale eigenschappen wordt kurkuma (Curcuma longa) of geelwortel al eeuwenlang gebruikt in de voedingsleer. Deze goed bestudeerde stof wordt echter niet altijd even goed opgenomen door het lichaam. Daarom hebben we Cura-posome met kurkuma als fytosoomcomplex gemaakt. Dit fytosoomcomplex combineert curcuminoïden met fosfatidylcholine, een stof waarvan de biologische beschikbaarheid 29 maal groter is dan die van het eenvoudige extract. Kurkuma draagt o.a. bij tot het behoud van soepele gewrichten, de normale vertering van vetten en een normale lever- en galwerking.

Bovendien is Cura-posome verrijkt met een hoog gehalte aan proteolytische enzymen. Enzymen zijn katalysatoren die voedingsmiddelen omzetten tot basisbestanddelen. We vinden ze terug in groenten of fruit zoals ananas en papaja. Plantaardige enzymen hebben een breder pH bereik waardoor ze hun rol in het spijsverteringskanaal flexibel kunnen vervullen. Rutine, quercitine, magnesium en vitamine B6 ondersteunen deze enzymen. Magnesium draagt daarnaast bij tot een normale werking van de spieren en de instandhouding van normale botten. Vitamine B6 draagt bij tot een normaal metabolisme van eiwitten en glycogeen en ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem. 

Wat maakt Cura-posome van Nataos zo uniek?

•Kurkumacomplex dat 29 x beter opneembaar is door kurkuma fytosoom
•Hoog gehalte aan plantaardige proteolytische enzymen


Cura-posome wordt aangeboden in een verpakking met 60 vegetarische capsules en bevat de volgende ingrediënten per aanbevolen dosering: kurkuma1 fytosoom (Curcuma longa L.) 760 mg, mengsel van enzymen*, Magnesium Bisglycinaat 280 mg, Quercitine 200 mg, Rutine 160 mg, Vitamine B62 (P-5-P) 4 mg.
*Elke vegetarische capsule bevat een mengsel van plantaardige enzymen* met een activiteit van:
Bromelaïne 1.000.000 FCCPU,
Protease AM 20 AP, Protease 6.0 10.000 HUT,
Papaïne 750.000 FCCPU,
Peptidase 3.000 HUT,
Protease (A. melleus) 14.950 U,
Protease (A. oryzae) 50 U.
 
 

Producten Ojibwa De Roeck

Ojibwa De Roeck
Ojibwa/De Roeck is ontstaan uit het ideaal om op een natuurlijke wijze de gezondheid te behouden en onderscheidt zich van andere firma’s door het aanbieden van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke producten, bereid volgens unieke hoogwaardige productiemethodes.

Onze expertise
Zo is Ojibwa/De Roeck vooral gekend als expert in functionele natuurproducten omdat we jarenlange ervaring hebben op het gebied van essentiële vetzuren, probiotica en liquide orthomoleculaire voedingssupplementen.

Geen compromis voor gezondheid
Geen compromissen voor de gezondheid, daar houden we van! Wij bieden u graag de meest exclusieve producten van natuurlijk vitale nutriënten aan. Daarom gebruiken we alleen de allerbeste grondstoffen van over heel de wereld. Innovatieve topkwaliteit met de grootste zuiverheid voor doeltreffende voedingssupplementen met de hoogste bio beschikbaarheid voor het lichaam.

Vanzelfsprekend milieubewust
We besteden milieubewust veel aandacht aan onze ingrediënten, productieprocessen en verpakking, waarbij we inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de voedingswetenschappen. Door deze uitzonderlijke aandacht besteed aan de productieprocessen en bewaar- omstandigheden garandeert Ojibwa/De Roeck dat alle aangeboden natuurlijke producten van een uitmuntende kwaliteit zijn.
 
 
 
 
 
 
 


Wenst u onze producten aan te bieden aan uw klanten?
Neem dan gerust even contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!
Contact Info

Bootdijkstraat 68, 9220 Moerzeke

Tel. : +32 52 48 43 00
Fax : +32 52 47 22 32

Email: info@ojibwa.be
Web: www.ojibwa.be

 
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

E-mail :