Straling

Geomack

Bescherm jezelf en je omgeving tegen geopathische stress en elektrosmog.

Geomack is het resultaat van vele jaren onderzoek en ontwikkeling naar een bescherming tegen geopathische belastingen en elektrosmog.

De unieke vitaliserende technologie in Geomack wordt aangedreven door natuurlijke, positieve, elektromagnetische velden van de aarde. Componenten in Geomack ontvangen deze velden waardoor er een resonantie ontstaat. Deze interactie zorgt ervoor dat de unieke Geomack-technologie een gamma van krachtige, stimulerende resonantievelden produceert die het menselijk lichaam en zijn omgeving positief beïnvloeden. De stimulerende patronen van Geomack creëren een betere resonantie in de ruimte waardoor schadelijke stressoren van buitenaf teniet worden gedaan zoals aardstralen, lampen, elektriciteitsdraden, kabels, computers, radars, GSM/UMTS/ DECT, draadloos alarm, draadloos internet (WIFI), schermen enz.

De bescherming van Geomack en de vitaliserende technologie stimuleren de detoxificatie en het natuurlijk energiesysteem. Hierdoor komen de meridianen en het menselijk lichaam weer in evenwicht. Dit verbetert ook het bloedbeeld zoals werd vastgesteld bij onderzoeken aan de universiteit van Wageningen te Nederland. Mensen ervaren hierdoor een betere deugddoende slaap, een sneller herstel, meer energie en een beter algemeen goed gevoel.
Geomack heeft verschillende beschermingsstaven ontworpen volgens grootte van beschermingsbereik:

• De E704 Ext. heeft een beschermingsbereik van 20 m2 , voor het beschermen van persoonlijke plaatsen, bij het computergebruik, onder het bed, in de auto enz..
• De E4004 Ext. heeft een beschermingsbereik van 100 m2 en is ideaal voor het beschermen van de meeste woningen.
• De E9004 Ext heeft een beschermingsbereik van 200 m2. Deze krachtpatser is uitermate geschikt voor grote woningen, gebouwen, werkplaatsen, verpleegruimtes,
scholen en andere grote oppervlakten.
• De E01 G-Oyster is een verbazingwekkende, persoonlijke energiebooster dat in je eigen zak kan gedragen worden en heeft een beschermingsbereik van 1,5m2.
 
 

Producten Ojibwa De Roeck

Ojibwa De Roeck
Ojibwa/De Roeck is ontstaan uit het ideaal om op een natuurlijke wijze de gezondheid te behouden en onderscheidt zich van andere firma’s door het aanbieden van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke producten, bereid volgens unieke hoogwaardige productiemethodes.

Onze expertise
Zo is Ojibwa/De Roeck vooral gekend als expert in functionele natuurproducten omdat we jarenlange ervaring hebben op het gebied van essentiële vetzuren, probiotica en liquide orthomoleculaire voedingssupplementen.

Geen compromis voor gezondheid
Geen compromissen voor de gezondheid, daar houden we van! Wij bieden u graag de meest exclusieve producten van natuurlijk vitale nutriënten aan. Daarom gebruiken we alleen de allerbeste grondstoffen van over heel de wereld. Innovatieve topkwaliteit met de grootste zuiverheid voor doeltreffende voedingssupplementen met de hoogste bio beschikbaarheid voor het lichaam.

Vanzelfsprekend milieubewust
We besteden milieubewust veel aandacht aan onze ingrediënten, productieprocessen en verpakking, waarbij we inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de voedingswetenschappen. Door deze uitzonderlijke aandacht besteed aan de productieprocessen en bewaar- omstandigheden garandeert Ojibwa/De Roeck dat alle aangeboden natuurlijke producten van een uitmuntende kwaliteit zijn.
 
 
 
 
 
 
 


Wenst u onze producten aan te bieden aan uw klanten?
Neem dan gerust even contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!
Contact Info

Bootdijkstraat 68, 9220 Moerzeke

Tel. : +32 52 48 43 00
Fax : +32 52 47 22 32

Email: info@ojibwa.be
Web: www.ojibwa.be

 
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

E-mail :