Microbiotica

Udo's Choice Microbiotica Super 8

8 bacteriestammen met een bijzonder hoog percentage aan lacto-bacteriën.

Waarom micro-organismen nemen?
Onze darmflora is uiterst belangrijk voor het normaal functioneren van onze spijsvertering en voor het algemene welzijn. Ongezond eten, chloorhoudend water drinken en antibiotica kunnen (door gebruik van bijvoorbeeld bepaalde geneesmiddelen of resten in voedingsmiddelen) het maag- darmkanaal beïnvloeden en later ongewenste verschijnselen veroorzaken. De consumptie van natuurlijke bacteriën kunnen het lichaam ondersteunen, in het bijzonder daar waar zich de grootste bacterie flora zich bevindt, in de darmen. Laat uw buik daarom ook lachen!

Wat maakt Udo’s Choice® Super 8 zo uniek?

• Udo's Choice Super 8 Microbiotica is een voedingssupplement met Bifidobacterien en een bijzonder hoog percentage aan Lactobacteriën.
• Udo's Choice Super 8 Microbiotica bevat 8 bacteriestammen met 42 miljard levensvatbare micro-organismen* en is speciaal ontwikkeld voor hoge maar veilige dosis.


Aanbevolen gebruiksaanwijzing:
Neem 1 tot 3 capsule(s) per dag in op een volle maag.

Inhoud:
Udo’s Choice® Super 8 wordt aangeboden in donkerbruine glazen potjes van 30 vegetarische capsules.

Samenstelling:

*U hebt de garantie dat op tijdstip van productie elke vegetarische capsule minstens 42 miljard levensvatbare micro-organismen of 84 miljard per gemiddelde dagdosering bevat met de volgende verhouding:
_________________________________________________________
Lactobacillus acidophilus. . . . . . . . . . . . 45%
Lactobacillus rhamnosus (HA-111) . . .  25%
Lactobacillus rhamnosus (HA-114) . . .  10%
Lactobacillus plantarum. . . . . . . . . . . . . . 7%
Bifidobacterium bifidum. . . . . . . . . . . . . . 6%
Lactobacillus casei . . . . . . . .  . . . . . . . . .   3%
Bifidobacterium longum. . . . . . . . . . . . .   3%
Lactobacillus salivarius . . . . . . . . . . . . . .  1%
__________________________________________________________
Ingrediënten: Anti-klontermiddel (aardappelzetmeel), mengsel van levensvatbare micro-organismen*, vegetarische capsule (hypromellose), antioxidant (L-ascorbinezuur), anti-klontermiddelen (stearinezuur, silicium dioxide). Gegarandeerd minimum 31 miljard levensvatbare cellen op vervaldatum. Kan sporen van melkpoeder, wei en sojalecithine bevatten.
___________________________________________________________
Bewaring: In de koelkast bewaren. Hoewel koeling een maximale potentie en stabiliteit verzekert, kan Super 8 gedurende korte periodes ongekoeld worden bewaard, wat het geschikt maakt om mee te nemen op reis. Super 8 mag worden ingevroren.

 
 
 

Producten Ojibwa De Roeck

Ojibwa De Roeck
Ojibwa/De Roeck is ontstaan uit het ideaal om op een natuurlijke wijze de gezondheid te behouden en onderscheidt zich van andere firma’s door het aanbieden van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke producten, bereid volgens unieke hoogwaardige productiemethodes.

Onze expertise
Zo is Ojibwa/De Roeck vooral gekend als expert in functionele natuurproducten omdat we jarenlange ervaring hebben op het gebied van essentiële vetzuren, probiotica en liquide orthomoleculaire voedingssupplementen.

Geen compromis voor gezondheid
Geen compromissen voor de gezondheid, daar houden we van! Wij bieden u graag de meest exclusieve producten van natuurlijk vitale nutriënten aan. Daarom gebruiken we alleen de allerbeste grondstoffen van over heel de wereld. Innovatieve topkwaliteit met de grootste zuiverheid voor doeltreffende voedingssupplementen met de hoogste bio beschikbaarheid voor het lichaam.

Vanzelfsprekend milieubewust
We besteden milieubewust veel aandacht aan onze ingrediënten, productieprocessen en verpakking, waarbij we inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de voedingswetenschappen. Door deze uitzonderlijke aandacht besteed aan de productieprocessen en bewaar- omstandigheden garandeert Ojibwa/De Roeck dat alle aangeboden natuurlijke producten van een uitmuntende kwaliteit zijn.
 
 
 
 
 
 
 


Wenst u onze producten aan te bieden aan uw klanten?
Neem dan gerust even contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!
Contact Info

Bootdijkstraat 68, 9220 Moerzeke

Tel. : +32 52 48 43 00
Fax : +32 52 47 22 32

Email: info@ojibwa.be
Web: www.ojibwa.be

 
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

E-mail :