Udo's Choice

Udo's Choice Digestive Enzyme Blend

Een compleet mengsel van 9 actieve plantaardige enzymen

Waarom enzymen nemen?
Spijsverteringsenzymen zijn catalysators die voedingsmiddelen afbreken tot basisbestanddelen. Die worden dan weer opgenomen in het organisme voor de aanmaak van cellen, weefsels en organen. De moderne technieken voor het verwerken van voedingsmiddelen en ook het koken, vernietigen haast alle enzymen die van nature aanwezig zijn in de voedingsmiddelen. Zo bevatten rauwe voedingsmiddelen plantaardige enzymen die noodzakelijk zijn voor de spijsvertering ervan.

De juiste enzymen kiezen
De plantaardige enzymen die zich in dit unieke mengsel bevinden zijn ofwel rechtstreeks geput uit gewassen of geteeld in een plantaardig milieu zoals de aspergillus. Ze hebben een hogere  pH-waarde dan dierlijke enzymen waardoor ze optimaal actief zijn en hun rol in ons lichaam kunnen verzorgen.

Wat maakt de Ultimate Digestive Enzyme Blend van Udo’s Choice® zo uniek?
Het biedt een volledige waaier van krachtige plantaardige enzymen: Alfa-amylase, Alfa-galactosidase, Bromelaïne, Protease (3.0, 4.5, 6.0), Lactase, Lipase en Cellulase. Plantaardige enzymen hebben een breder pH-bereik waardoor ze goed in het spijsverteringskanaal hun rol kunnen vervullen. Ultimate Enzyme Blend bevat vrijwel alle enzymen die een rol spelen bij het normaal verteren van vetten, proteïnen, koolhydraten, oplosbare vezels, zetmeel, melk en (samengestelde) suikers. De enzymen zijn 100% plantaardig en voornamelijk aspergillus enzymen. Ze worden volgens de standaard methode van de Food Chemical Codex bereid. Dezelfde codex hanteert ook een meetsysteem om de enzymsterkte te bepalen zodat een goede activiteit ervan kan worden gegarandeerd.


Aanbevolen gebruiksaanwijzing:
Neem 1 capsule aan het begin van elke maaltijd. Bij zware maaltijden: neem een extra capsule tijdens of na de maaltijd. De inhoud van de capsules kan gemengd worden met warme maar geen hete gerechten aangezien enzymen hittegevoelig zijn. Bij een maagzweer niet innemen op een lege maag.

Inhoud:
Udo's Choice Digestive Enzyme Blend wordt aangeboden in een verpakking van 60 vegetarische capsules.

Samenstelling:
*Elke vegetarische capsule van Udo's Choice Digestive Enzyme blend bevat
een mengsel van plantaardige enzymen met een gewaarborgde activiteit:
_________________________________________________________________________________
Protease 4.5                30000 FCC HUT
Protease 3.0                      80 FCC SAP
Alfa-amylase                 5000 FCC DU
Lactase                          3000 FCC ALU
Protease 6.0                10000 FCC HUT
Alpha-galactosidase      400 FCC GalU
Bromelaïne               500000 FCC PU
Lipase                            1500 FCC LU
Cellulase                         275 FCC CU
_________________________________________________________________________________
Ingrediënten:
mengsel van plantaardige enzymen,
vegetarische capsule (Hypromellose), anti-klontermiddelen
(maltodextrine, microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat).
_________________________________________________________________________________
 
 
 

Producten Ojibwa De Roeck

Ojibwa De Roeck
Ojibwa/De Roeck is ontstaan uit het ideaal om op een natuurlijke wijze de gezondheid te behouden en onderscheidt zich van andere firma’s door het aanbieden van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke producten, bereid volgens unieke hoogwaardige productiemethodes.

Onze expertise
Zo is Ojibwa/De Roeck vooral gekend als expert in functionele natuurproducten omdat we jarenlange ervaring hebben op het gebied van essentiële vetzuren, probiotica en liquide orthomoleculaire voedingssupplementen.

Geen compromis voor gezondheid
Geen compromissen voor de gezondheid, daar houden we van! Wij bieden u graag de meest exclusieve producten van natuurlijk vitale nutriënten aan. Daarom gebruiken we alleen de allerbeste grondstoffen van over heel de wereld. Innovatieve topkwaliteit met de grootste zuiverheid voor doeltreffende voedingssupplementen met de hoogste bio beschikbaarheid voor het lichaam.

Vanzelfsprekend milieubewust
We besteden milieubewust veel aandacht aan onze ingrediënten, productieprocessen en verpakking, waarbij we inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de voedingswetenschappen. Door deze uitzonderlijke aandacht besteed aan de productieprocessen en bewaar- omstandigheden garandeert Ojibwa/De Roeck dat alle aangeboden natuurlijke producten van een uitmuntende kwaliteit zijn.
 
 
 
 
 
 
 


Wenst u onze producten aan te bieden aan uw klanten?
Neem dan gerust even contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!
Contact Info

Bootdijkstraat 68, 9220 Moerzeke

Tel. : +32 52 48 43 00
Fax : +32 52 47 22 32

Email: info@ojibwa.be
Web: www.ojibwa.be

 
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

E-mail :