Een goede gezondheid, dat wenst
toch iedereen? 


Maar het drukke en dikwijls stresserende leven laat niet altijd toe om gezond te eten. Soms kan de gezondheid ongewenst veranderen door een onevenwichtige voeding, een verminderde spijsvertering en een te grote blootstelling aan toxische stoffen (zware metalen, pesticiden,…).
Deze invloeden kunnen onze aangeboren drang om gezond te blijven, ongunstig beïnvloeden.

Het moderne dieet bevat vaak weinig vezels, veel geraffineerde suikers, oliën die nogal chemisch bewerkt zijn, een overconsumptie van dierlijke vetten, een lage opname van essentiële vetzuren, vitaminen en mineralen. Pas wanneer het lichaam het aangeeft, wordt er soms nagedacht over de levensstijl. Toch zal iedereen het ermee eens zijn dat het beter is om een goede gezondheid te behouden dan deze te moeten behandelen. 

Daarom is het een goede en verantwoorde aanpak om voor het behoud van een goede gezondheid voeding te consumeren die is samengesteld uit hoogwaardige en natuurlijke voedingsstoffen.


 
Over Ojibwa De Roeck
Ojibwa/De Roeck is ontstaan uit het ideaal om op een natuurlijke wijze de gezondheid te behouden en onderscheidt zich van andere firma’s door het aanbieden van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke producten, bereid volgens unieke hoogwaardige productiemethodes.

Onze expertise
Zo is Ojibwa/De Roeck vooral gekend als expert in functionele natuurproducten omdat we jarenlange ervaring hebben op het gebied van essentiële vetzuren, microbiotica en liquide orthomoleculaire voedingssupplementen.

Geen compromis voor gezondheid
Geen compromissen voor de gezondheid, daar houden we van! Wij bieden u graag de meest exclusieve producten van natuurlijk vitale nutriënten aan. Daarom gebruiken we alleen de allerbeste grondstoffen van over heel de wereld. Innovatieve topkwaliteit met de grootste zuiverheid voor doeltreffende voedingssupplementen met de hoogste bio beschikbaarheid voor het lichaam.
 
Biologische oliën
Onze biologische oliën worden mechanisch geperst onder de juiste omstandigheden: lage temperatuur, licht en zuurstofvrij. Daarnaast worden de oliën constant gekoeld en uitsluitend verpakt in donkerbruine glazen flessen met een extra licht afschermende kartonnen doos eromheen. Dit is de beste manier om de kwaliteit van de olie te kunnen handhaven.


Vanzelfsprekend milieubewust
We besteden milieubewust veel aandacht aan onze ingrediënten, productieprocessen en verpakking, waarbij we inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de voedingswetenschappen. Door deze uitzonderlijke aandacht besteed aan de productieprocessen en bewaar- omstandigheden garandeert Ojibwa/De Roeck dat alle aangeboden natuurlijke producten van een uitmuntende kwaliteit zijn.
 
 
 
 
 
 


Wenst u onze producten aan te bieden aan uw klanten?
Neem dan gerust even contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!
Contact Info

Bootdijkstraat 68, 9220 Moerzeke

Tel. : +32 52 48 43 00
Fax : +32 52 47 22 32

Email: info@ojibwa.be
Web: www.ojibwa.be

 
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

E-mail :